Tarinamme

Pihatehtaan
tarina

PIHATEHTAAN TARINA

Pihatehtaan tarina alkoi vuonna 2019 kun yrittäjät Lauri ja Elina perustivat yrityksen. Elinan vahva visuaalinen silmä yhdistettynä Laurin kokemukseen kaivurin hytistä ja työmailta antoi hyvät eväät aloittamiseen. Syy yrityksen perustamiseen oli selvä, yrittäjät halusivat mieluisen työpaikan ja mahdollisuuden menestymiseen kovalla työllä. Toinen syy oli se, että markkinoilta puuttui toimija, joka hoitaa pihatyöt suunnittelusta toteutukseen yhdellä sopimuksella.

Vuosien varrella Pihatehtaan porukka on kasvanut, kun yritykseen on hankittu osaamista hallintoon ja myyntiin ja tietenkin lisää tekijöitä työmaille. Omien tekijöiden lisäksi Pihatehtaan ympärille on löytynyt erinomaisia aliurakoitsijoita.

HYVÄ HENKI TAKAA TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Pihatehtaalle on ensiarvoisen tärkeää, että koko porukka puhaltaa yhteen hiileen ja töissä on pääasiassa kivaa. Marraskuun räntäsateessa tämä tavoite voi olla työmailla hetkittäin koetuksella. Useimmiten kuppi kahvia kääntää nämäkin päivät voitoiksi. Hyvä henki työmailla näkyy myös asiakkaille ja takaa myös laadukkaan toteutuksen.

Asiakkaat mahdollistavat yrityksen olemassaolon ja tästä syystä Pihatehtaalle asiakastyytyväisyys on erittäin tärkeää. Haluamme kohdata kaikki asiakkaat kunnioittavasti ja toteuttaa projektit niin hyvin, että asiakas on lopputulokseen tyytyväinen. Joskus tietysti huomautettava löytyy, mutta korjaamme mahdolliset virheet saman tien.

PIHOJA TEHTAAN TAKUULLA

Meidän mielestämme pihalla olemisesta pitää pystyä nauttimaan ympäri vuoden. Jokainen piha suunnitellaan ja toteutetaan tietenkin asiakkaan mielipiteitä kuunnellen, mutta me uskallamme myös ehdottaa ja olla luovia ratkaisuissa. 

Välillä pallo heitetään täysin meille ja silloin lopputuloksena on yleensä hyvin selkeälinjainen toimiva piha, mikä ei vaadi puutarhuria pysyäkseen kunnossa. Luovat ratkaisut ja pihan käytännöllisyys kuvaavat hyvin meidän tapaamme suunnitella pihoja.

Pihatehtaan ”Tehtaan takuu” kattaa meidän tekemissä asioissa yhden vuoden ja materiaaleissa on usein pitempikin takuu. 

EKOLOGISUUS LIIKETOIMINNASSA

Kun päivät ajelemme kaivureilla, jotka käyttävät polttoöljyä polttoaineena, haluamme huomioida ympäristöä muissa asioissa mahdollisuuksien mukaan. Pihasuunnittelussa tarjoamme lähtökohtaisesti ekologisia materiaalivaihtoehtoja ensin ja mietimme muun muassa kasteluveden minimointia ratkaisuissa suunnitteluvaiheessa. Haluamme suunnitella ja toteuttaa tulevaisuuden kannalta kestäviä ratkaisuja, visuaalisuudesta tinkimättä. Pihan pitää näyttää hyvältä kymmenenkin vuoden päästä!

AVAIMET KÄTEEN -MALLILLA ETEENPÄIN

Pihatehdas toteuttaa pihaprojektit yleensä avaimet käteen -tyyppisesti. Meiltä asiakas saa kaiken suunnittelusta toteutukseen yhdellä sopimuksella. Tällä tavalla on toimittu alusta asti ja asiakkailta saatu palaute on vahvistanut ajatustamme siitä, että tämä on meidän asiakkaillemme helppo ja mutkaton tapa jatkossakin. Nähdään pihalla!

PIHATEHTAAN PALVELUT