Asiakastarina OKT Mikkola

  • Kohde: 1409
  • Paikkakunta: Lempäälä, Annisto
  • Talo: Omakotitalo
  • Suunnittelija: Pihatehdas
  • Pihan koko: 850 m2
  • Käytetyt tuotteet: WILLIAM 60 betonikivi sävy antrasiitti, nurmikonreunuskivi 6x20x100 sävy antrasiitti, UNO75 B muurikivi

AVAIMET KÄTEEN PIHA

Lempäälän Annistoon rakentui piha, jonka takapiha rajautui upeaan metsikköön. Metsä saapuikin tähän pihaa tyylitellyssä muodossa, jopa isännän kaatamasta huonokuntoisesta pihapuusta otettiin runko talteen ja tuotiin se osaksi pihakoristeita. Naapurilta haettiin lisää isoja kiviä, jotka sointuvat kauniisti koristeliuskekivien joukkoon. Liuskekivikate on muuten hyvä vaihtoehto normaalille kuorikatteelle, koska sitä ei tarvitse lisätä vuosittain. Tehosteena kivialueet vähentävät myös kastelun tarvetta, mikäli käytössä ei ole luonnollista vedenlähdettä vaan kastelua joudutaan toteuttamaan vesijohtovedellä. Pihalle tuli myös yksi pikkuväkeä hurmaava elementti kun hiekkalaatikko sulautettiin kallion halkeamaan. Hiekka sai luonnolliset laidat kallion seinämistä.

”Piha oli meille tärkeä ja haluttiin se meidän näköiseksi, ja niin siitä tuli. Muutos oli valtaisa siihen verrattuna mistä lähdettiin liikkeelle. Siitä tykkäsin, että saatiin tehdä muutoksia hommien edetessä, kuten hiekkalaatikon paikka, liuskekivet sekä nuotiopaikka. Lyhyesti ja ytimekkäästi, työt tehtiin huolella eikä sinnepäin. Olemme todella tyytyväisiä pihaamme ja emme malta odottaa lumien sulamista, jotta pääsemme hoitamaan pihaa talven jäljiltä”

Asiakas