purku­työt

SISÄ- JA ULKOPUOLISET PURKUTYÖT

Toteutamme monenlaiset purkutyöt Pirkanmaan alueella. Meiltä onnistuu niin sisä- ja ulkopuoliset purkutyöt mummonmökeistä aina isompiin kokonaisuuksiin.

Meiltä onnistuu tietenkin myös asbestityöt, metallipurkutyöt ja erilaiset timanttisahaukset ja timanttiporaukset.

Purkutyöt toteutamme yleensä kokonaisurakkana. Käymme aina tutustumassa purettavaan kohteeseen ja käymme asiakkaan kanssa läpi, mitä asioita tulee ottaa huomioon purkamista suunnitellessa. Toteutamme purku-urakat tyypillisesti avaimet käteen -periaatteella, eli yhteen sopimukseen sisällytetään varsinainen purkutyö, purkujätteiden poisvienti, kaatopaikkamaksut ja maisemointi.

Me noudatamme aina toiminnassamme kestävän kehityksen periaatteita. Purkutöissä tämä tarkoittaa sitä, että huolehdimme purkujätteen lajittelun ja kierrätyksen. Yllättävän usein purkutyömaalta löytyy käyttökelpoista tavaraa, mitä asiakas pystyy hyödyntämään muualla. Yleensä teemme myös jälki- ja maisemointityöt purkukohteisiin ja saamme usein positiivista palautetta siisteydestämme.

PURKUTYÖN KUSTANNUKSET

Purkutyöt hinnoitellaan luonnollisesti kohdekohtaisesti rakennuksen materiaalien, koon ja haastavuuden mukaan. Omakotitalon purku maksaa tyypillisesti 15 000 – 30 000 euroa. Pihatehtaan purkutyöt tehdään tyypillisesti urakkahinnalla ja urakka sisältää myös haitta-ainekartoitukset ja mahdolliset haitta-aine purkutyöt.

MIKSI VALITA PIHATEHDAS?

Yhdellä sopimuksella kattava sisältö
Siisti lopputulos
Pitävät aikataulut ja selkeät sopimukset
Turvallinen toteutus ympäristöä kunnioittaen
Monipuolinen osaaminen:

  • Asbesti/haitta-aine kartoitukset
  • Asbestityöt
  • Haitta-aine purkutyöt
  • Metallipurkutyöt
  • Timanttisahaukset / timanttiporaukset

Vau
mitä
kotipi­hoja

Tutustu valmistuneisiin Pihatehtaan Avaimet käteen pihoihin ja inspiroidu tyylikkäistä ideoista omalle kotipihallesi.