Miksi pihaurakka kannattaa tilata ammattilaiselta

Onko uuden talosi pihat tekemättä tai oletko vaihtanut kotia ja haluaisit tehdä pihaan isomman remontin? Moni suomalainen pärjää yllättävän hyvin lapion ja kottikärryn kanssa, mutta usein ammattilaisen (lue: Pihatehtaan) käyttäminen voi olla parempi vaihtoehto. Ai miksi?

Ammattitaito ja kokemus

Pihojen tekeminen vaatii ymmärrystä monesta eri asiasta. Tasaisen vihreä nurmikko, kauniit istutukset, laatoitukset tai asfaltointi tarvitsee oikeanlaiset maan rakennekerrokset alleen. Suoraan paksun murskepatjan päälle ei kannata levittää multaa ja nurmikon siemeniä, jos haluat saada kestävän ja tasaisen nurmikon.

Meidän porukka osaa suunnitella pihan toimivaksi kokonaisuudeksi ja ehdottaa asioita, mitkä olisivat mahdollista, ja hyvä huomioida samassa yhteydessä, kun pihoja rakennetaan. Tästä hyvänä esimerkkinä kaapeleiden veto pihavaloille tai sähköauton latausaseman kaapeloinnit.

Ajan ja vaivan säästö

Pihan parannustyöt on pääsääntöisesti tehtävä sulan maan aikana. Narsisseja ei kannata lumihankeen istuttaa. Kesän voi käyttää uimarannalla tai hikoilla lapion varressa, se on tietysti jokaisen oma valinta. Työmäärä saattaa kuitenkin yllättää pihahommissa.

Varsinkin isommissa piharemonteissa lapio ja kottikärryt ovat hikinen ja aikaa vaativa vaihtoehto. Lapion ja kottikärryjen lisäksi tarvitset todennäköisesti myös paljon sellaista työkalua ja konetta, mitä ei autotallistasi löydy. Työkalujen hankkiminen tai vuokraaminen tuo kustannuksia ja aiheuttaa vaivaa. Me hoidamme työt tehokkaasti ja nopeasti, koska osaaminen ja tarvittavat työkalut/työkoneet löytyy omasta takaa.

Riskien välttäminen

Osa pihatöistä on fyysisesti vaativia tai jopa vaarallisia. Esimerkiksi suurien kivien siirtely tai puun kaataminen saattaa aiheuttaa vahinkoa sinulle tai omaisuudellesi. Iso puu talon päälle kaadettuna ei ole mukavin tapa aloittaa pihaprojekti. Lisäksi maan alta löytyy usein myös kaapeleita tai putkia, joiden vahingoittaminen voi aiheuttaa isoakin tuhoa ja kustannuksia. Tee se itse -projekteissa on myös se riski, että saman työn saattaa joutua teettämään ammattilaisella myöhemmin, jos lopputulos ei miellytä.

Laadukas lopputulos

Pihatehtaan tekemä piha on oikein tehty ja kestää siitä syystä paremmin aikaa ja katseita. Käytämme aina laadukkaita materiaaleja ja työvälineitä, mikä näkyy väistämättä lopputuloksessa. Huolella ja tyylillä tehty piha näkyy myös kotisi arvossa.

Jos sinä haluat viettää lomasi laiturinnokassa, niin ota yhteyttä. Tulemme mielellämme tekemään sinun pihasi seuraavaksi.