Asiakastarina Peter ja Kethlin

Rantakohde Lempäälässä

Pihatehdas toteutti kesällä 2023 Lempäälässä upean rantakohteen. Projekti alkoi ranta-alueen pihasuunnittelulla ja suunnitelman pohjalta laadimme tarjouksen, joka miellytti asiakasta. Toteutus kesti kolme viikkoa ja projekti saatiin valmiiksi heinäkuussa. Alla asiakkaiden kirjoittama palaute.

Muutimme hiljattain vuonna 1982 rakennettuun taloon, josta teimme itsellemme kodin. Perheemme on nelihenkinen, johon kuuluu meidän vanhempien lisäksi kaksi alle 2-vuotiasta lasta. Talomme sijaitsee järven rannalla, joka oli täysin alkuperäisessä, jopa villissä kunnossa. Rannassa oli vain yksi onneton laituri, paljon kiviä ja kalliota, puskia sekä huonokuntoisia puita. Ympäristö kaipasi täydellisen muodonmuutoksen. Meillä itsellämme ei ollut aikaa, osaamista eikä silmää lähteä työstämään rantaa käyttökelpoiseksi ja viihtyisäksi. Kyselimme tarjouksia muutamilta eri urakoitsijoilta, jotka tekisivät kaiken alusta loppuun: suunnittelisivat rannan sekä toteuttaisivat työn. Saimme vinkin Pihatehdas Oy:stä ystäviltämme ja pyysimme heitä käymään paikan päällä tutustuaksemme heidän visioonsa ja toteuttamismahdollisuuksiin.

Yllätyimme, kuinka luovia ratkaisuja ja näkemyksiä Elinalla ja Laurilla oli. Huomasimme nopeasti, että ammattilaisina he ymmärsivät toiveemme ja osaisivat suunnitella meille sellaisen rannan, joka sopisi perheemme ajanviettopaikaksi ja toimisi niin aikuisille kuin pienille lapsillekin. Pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen suunnitelmasta ja tilasimme urakan.

Saimme hyvin henkilökohtaista palvelua: meillä oli mahdollisuus vaikuttaa suunnittelun ja urakan sisältöön eri vaiheissa, näkemyksiämme kysyttiin pitkin matkaa ja toiveitamme kuunneltiin. Tuntui siltä, että kaikki oli mahdollista. Erityisesti korostaisimme Pihatehtaan palvelualttiutta, sillä kolmen viikon työn aikana mukaan mahtui myös yllätyksiä, mutta kaikki hoidettiin hienolla asenteella, joustavasti ja kiitettävästi. Urakkahinta, josta oli sovittu, piti, eikä siitä tarvinnut stressata missään vaiheessa. Kaiken kruunasi lopputulos, joka oli parempi, kuin mitä osasimme odottaa. Rantamme on nykyisin viihtyisä, kaunis ja uniikki pienine yksityiskohtineen. Vietämme rannassa aikaa päivittäin ja joka kerta toteamme, että oli loistava päätös lähteä tähän projektiin. Kiitos Pihatehdas!

Peter ja Kethlin