Salaojaremontit
talo­yhti­öille

Taloyhtiön hallituksen pj tai isännöitsijä

Jos etsit taloyhtiön salaojaremonttiin laadukasta toteuttajaa, lue tämä sivu tarkasti. 

Salaojaremontti on yksi tärkeimmistä remonteista taloyhtiölle. Siksi tekijän valinnassa kannattaa olla huolellinen. 

Pihatehtaan salaojaremontissa keskitymme huolelliseen työnjälkeen, jotta salaojat toimivat varmasti hyvin seuraavat 50 vuotta. Olemme saaneet myös kiitosta aikatauluista, jotka pitävät. Suunnittelemme salaojaremontin huolellisesti, jotta toteutus on nopea, ja siitä aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa asukkaille. 

Sen lisäksi, että Pihatehdas on luotettava toimija salaojaremonttipuolella, valttinamme on myös pitkä kokemus piharakentamisesta. 

Jätämme pihat remontin jälkeen parempaan kuntoon kuin mitä aloittaessa. 

Jos pihat ovat jo vanhat ja aikansa eläneet, on salaojaremontin yhteydessä järkevä tehdä (pihasuunnitelman mukainen) piharemontti. 

Lue lisää pihasuunnittelusta tästä.

Tietysti nämä operaatiot voi tehdä erikseenkin. Mutta useamman toimijan kanssa projekti saattaa mennä monimutkaiseksi:

Erillinen pihasuunnittelija saattaa tehdä suunnitelman, jota ei ole mahdollista toteuttaa järkevällä budjetilla. Mitä salaojaremontin tekevän yrityksen urakkaan mahtoi kuuluakaan? Saadaanko aikataulut sopimaan? Pitääkö kivetyksen tekijä tilata vielä erikseen? 

Yhden toimijan kanssa toimiessa koko urakka on yksissä käsissä alusta loppuun saakka, jolloin kokonaisuus on hallittu, kustannuksiltaan edullinen ja aikataulultaan ripeä.

Taloyhtiön Avaimet käteen -pihatyöt

Avaimet käteen -pihatyöt on turvallinen vaihtoehto taloyhtiöille. Hyvät suunnitelmat, aikataulu ja projektinjohto auttavat pysymään budjetissa. Osakkaiden omien pihojen muutostyöt onnistuvat joustavasti suunnittelijamme kanssa.

Kivi on tyylikäs arvonnostattaja

Käytämme kohteissamme pihakiviä, jotka tuovat arvokkaan visuaalisen ilmeen pihoille sekä ovat helppohoitoisia ja kestäviä. Muun muassa betonikiviä voidaan käyttää kulkuväylillä tai niillä voidaan rajata kauniisti viheralueita. Kivet soveltuvat niin yleiskäyttöön kuin kovaa kulutusta vaativiin kohteisiin.

Vau
mitä
kotipi­hoja

Tutustu valmistuneisiin Pihatehtaan Avaimet käteen pihoihin ja inspiroidu tyylikkäistä ideoista omalle kotipihallesi.