Pihatyöt avaimet käteen -mallilla

Teemme sinulle kauniin ja viihtyisän pihan

jossa on kiva olla

Rakennatko uutta kotia, ja etsit pihoillesi toteuttajaa? Tai onko aika ajanut ohi nykyisestä pihasta, ja kaipaat uutta ilmettä pihamaallesi? 

Pihatehdas tekee kanssasi toimivan, viihtyisän ja helppohoitoisen pihan, jossa on kiva olla.

Toimivan, viihtyisän, ja käytännöllisen pihan rakentaminen alkaa aina fiksusta pihasuunnitelmasta. Hyvä pihasuunnitelma auttaa myös pysymään budjetissa. 

Pihasuunnitelmassa ei ole kyse pelkästään viherkasvien ja kukkien paikasta, vaan pihasuunnittelussa huomioidaan vedenohjaukset, kulkureitit, ja oikeanlaiset pohjakerrokset. 

Vaikka pihasuunitelma maksaa (omakotitalon pihasuunnitelma 1 200 € sis. alv 24 %), säästät sen moninkertaisesti takaisin toteutusvaiheessa. Usein tämä säästö saadaan aikaiseksi fiksuilla materiaalivalinnoilla. 

Mikäli sinulla ei vielä ole valmista pihasuunnitelmaa, tutustu siihen lisää klikkaamalla painiketta alapuolella

Toteutamme sinulle valmiit pihat myös omista pihasuunnitelmistasi. 

Saat meiltä aina kiinteän urakkahinnan kirjallisella sopimuksella. Se tarkoittaa sitä, että tiedät pihojesi hinnan etukäteen, eikä sinun tarvitse pelätä yllätyksiä projektin edetessä. 

Huomioimme pienimmätkin yksityiskohdat, jotta pihat tehdään oikein ja ne toimivat vuosikausia tai jopa -kymmeniä eteenpäin. 

Tästä syystä emme välttämättä ole halvin toimija, mutta säästät rahaa myöhemmin kahdella eri tavalla: 

  1. Sinun ei tarvitse tehdä asioita uusiksi tai korjata tehtyjä toimenpiteitä. Tuskinpa haluat pihaasi kellertävää nurmikkoa tai täynnä rikkaruohoa olevaa kukkapenkkiä. Tai pahimmillaan asfalttia, jonka vedet eivät ohjaudu kaivoon, vaan jäävät lätäköksi keskelle pihaa. 
  1. Tiedämme, missä järjestyksessä pihat kannattaa tehdä, jotta niiden toteuttaminen on edullista ja ylipäätään mahdollista. Monesti väärällä työjärjestyksellä suljetaan vahingossa kulkureittejä, vaikeutetaan työmaan edistymistä ja aiheutetaan turhia kustannuksia. 

Pihatehtaalta saat yhdellä sopimuksella kaikki pihaprojektin osa-alueet 

Pihan perustukset
Piharakennelmista
Terassit
Pihakivetykset
Asfaltointi
Istutukset

Lähdetäänkö toteuttamaan unelmiesi piha?Pihasi tyylikkäimmät kivet

Pihatehtaan pihakivillä rakentuu kotipihan tyylikkäimmät terassit, kulkureitit ja muurit. Betonikivien muodot, sävyt sekä ladontatyylit mahdollistavat uniikit ratkaisut. Kurkkaa verkkokauppaan ja ihastu. Toimitukset suoraan kotipihalle.