Avaimet käteen
kotipihat

Suunnittelusta toteutukseen

Toteutamme pihatöitä Pirkanmaan alueella. Valmis kotipiha syntyy kanssamme mutkattomasti avaimet käteen -kokonaispalveluna. Aloitamme kartoituskäynnillä ja etenemme pihasuunnitelmaan, jonka toteutamme asiakkaan toiveiden ja pihakulttuurimme mukaisesti. Valmiin pihasuunnitelman jälkeen annamme Avaimet käteen tarjouksen ja yhden pitävän kokonaishinnan. Avaimet käteen tarjous sisältää pihasuunnitelman, maanrakennus- ja asennustyöt, pohja- ja pintamateriaalit, pihavalaisimet sekä projektinjohdon palveluineen.

Meiltä saat myös paljon muuta kuin kaivuripalveluita. Yleisimpiä urakoihin kuuluvia lisätöitä ovat pienet timpurityöt ja sähköautojen latauspisteiden kaapeloinnit. Näin toimien asiakkaan ei tarvitse kilpailuttaa useaa eri työvaihetta erikseen. Säästät aikaa ja rahaa!

Käyttämämme materiaalit ovat laadukkaita ja helppohoitoisia, kuten myymämme pihakivet, joista rakentuu pihalle tyylikkäitä terasseja, kulkuväyliä ja muureja. Pihan perusparannustöissä kannattaa hyödyntää kotitalousvähennys.

MIKSI VALITA PIHATEHDAS?

Yhdellä sopimuksella koko projekti
Laadukas toteutus
Pitävät aikataulut
Selkeä dokumentointi
Monipuolinen osaaminen:

  • Pihamuurit
  • Pihakivetykset
  • Asfaltointi
  • Salaoja- ja sadevesi järjestelmät
  • Istutukset

Vanhan pihan uudistus

Lisää viihtyvyyttä ja talosi arvoa uudistamalla vanha kotipiha. Teemme pihauudistuksia omakotitaloihin ja rivitaloihin. Valmis suunnitelma ja yksi hinta auttavat pysymään budjetissa.

Uudiskohteiden pihatyöt

Uudiskohteissa pihasuunnitelma kannattaa huomioida heti maanrakennus vaiheessa. Toteutamme halutessasi maarakennustyöt, jolloin pihatöitä voidaan ennakoida. Maanrakennus- ja pihatöiden toteuttaminen yhdessä säästää aikaa ja rahaa.

Vau
mitä
kotipi­hoja

Tutustu valmistuneisiin Pihatehtaan Avaimet käteen pihoihin ja inspiroidu tyylikkäistä ideoista omalle kotipihallesi.

Pihasi tyylikkäimmät kivet

Pihatehtaan pihakivillä rakentuu kotipihan tyylikkäimmät terassit, kulkureitit ja muurit. Betonikivien muodot, sävyt sekä ladontatyylit mahdollistavat uniikit ratkaisut. Kurkkaa verkkokauppaan ja ihastu. Toimitukset suoraan kotipihalle.