Pihatyöt
talo­yhti­öille

Pihatyöt taloyhtiöille JA RAKENNUSLIIKKEILLE

Toteutamme pihatyöt turvallisesti ja helposti taloyhtiöille ja rakennusliikkeille Pirkanmaan alueella. Annamme Avaimet käteen-tarjouksen, joko valmiin pihasuunnitelman perusteella tai voimme halutessa suunnitella piha-alueen asukkaiden ja hallituksen toiveita kuunnellen. Avaimet käteen-tarjouksemme sisältää maanrakennus- ja asennustyöt, pohja- ja pintamateriaalit, pihavalaisimet ja projektinjohdon palveluineen. Lisäksi huomioimme rivitaloyhtiössä mahdolliset muutostyöt ja erityistoiveet osakaskohtaisesti. Taloyhtiön hankesuunnitelmasta riippuen hoidamme tarvittaessa kuntokartoitukset tai muut tekniset kartoitukset ennen pihatöiden aloitusta.

Taloyhtiön Avaimet käteen -pihatyöt

Avaimet käteen -pihatyöt on turvallinen vaihtoehto taloyhtiöille. Hyvät suunnitelmat, aikataulu ja projektinjohto auttavat pysymään budjetissa. Osakkaiden omien pihojen muutostyöt onnistuvat joustavasti suunnittelijamme kanssa.

Kivi on tyylikäs arvonnostattaja

Käytämme kohteissamme pihakiviä, jotka tuovat arvokkaan visuaalisen ilmeen pihoille sekä ovat helppohoitoisia ja kestäviä. Muun muassa betonikiviä voidaan käyttää kulkuväylillä tai niillä voidaan rajata kauniisti viheralueita. Kivet soveltuvat niin yleiskäyttöön kuin kovaa kulutusta vaativiin kohteisiin.

Vau
mitä
kotipi­hoja

Tutustu valmistuneisiin Pihatehtaan Avaimet käteen pihoihin ja inspiroidu tyylikkäistä ideoista omalle kotipihallesi.