Pihasuun­nitelma

Suunnittelemme toiveidesi mukaan

Rakkautemme pihoihin näkyy, jokainen kotipiha ja asiakas ovat ainutlaatuisia. Pihakulttuurimme mukaisella tyylillä ja innovatiivisella suunnittelulla mahdollistamme kotipihat, joissa viihdytään ympäri vuoden.

Käytämme suunnitelmissa tuotteita ja materiaaleja, jotka ovat helppohoitoisia ja laadukkaita. Huomioimme pihasuunnitelmissa aina asiakkaidemme toiveet, jotta pihoista tulee rohkeasti omanlaisia. Pihasuunnitelmat voidaan toteuttaa etänä ja Pirkanmaalla tulemme mielellämme käymään paikanpäällä.

Vapaasti
omalla
pihalla

Helppohoitoinen piha vapauttaa nauttimaan omalla pihalla. Pihan ei tarvitse olla kitkemistä ja itkemistä. Uskomme, että pihoilla voi viihtyä vuodenajasta riippumatta. Tutustu ja inspiroidu uudenlaisesta pihakulttuurista.

Mitä Pihatehtaan pihasuunnitelma sisältää?

  • Pihan toiminnallisuuksien suunnittelu
  • Kulkuväylien suunnittelu
  • Pintamateriaalisuunnitelma
  • Vihersuunnitelma
  • Ehdotelman pihavalaisimista ja kalusteista

Haluaisitko pihatyöt suunnittelusta toteutukseen?

Pihasuunnitelman jälkeen voimme antaa Avaimet käteen -pihatyötarjouksen Pirkanmaan alueella. Avaimet käteen tarjous sisältää maanrakennustyöt, asennustyöt, pohja- ja pintamateriaalit, pihavalaisimet ja projektinjohdon. Uudiskohteissa lopulliseen pihasuunnitelmaan voidaan vaikuttaa jo pohjatyö vaiheessa.