Pihatehtaalta Asbestipurkutyöt Pirkanmaalla

Asbesti on ollut rakennusmateriaalina käytössä vuosikymmenten ajan sen erinomaisten palonkestävien ja eristävien ominaisuuksien vuoksi. Kuitenkin myöhemmin on huomattu, että asbesti aiheuttaa vakavia terveysriskejä ihmisille. Asbestisäikeet voivat irrota ja päätyä keuhkoihin, aiheuttaen vakavia sairauksia kuten keuhkosyöpää ja mesotelioomaa. Asbestin aiheuttamien riskien vuoksi, asbestipurkuun pitää aina palkata ammattilainen.

Ennen asbestipurkutöiden aloittamista teemme aina kattavan asbestikartoituksen, että tiedämme, missä asbestia sisältäviä materiaaleja on. Tämä on olennainen vaihe, sillä ilman asianmukaista kartoitusta emme voi olla varmoja siitä, missä asbestia on ja miten se on järkevintä poistaa.

Kun aloitamme purkutyöt, varmistamme, että työalue on tiiviisti eristetty ja käytämme kostutusmenetelmiä asbestin poistossa. Näin vältämme asbestin pölyämisen ja säikeiden leviämisen ilman kautta. Työntekijämme käyttävät asbestipurkutöissä asianmukaisia suojavarusteita, kuten hengityssuojaimia ja suojavaatteita. Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten emme tingi varotoimenpiteistä.

Kun olemme poistaneet asbestimateriaalit, huolehdimme niiden asianmukaisesta pakkaamisesta ja hävittämisestä. Emme voi hävittää asbestijätettä tavallisessa jätteessä, vaan se on vietävä erityiseen asbestijätteiden käsittelypaikkaan. Tämä varmistaa, että asbesti ei aiheuta vaaraa ympäristölle tai muille ihmisille.

Noudatamme aina lainsäädäntöä ja viranomaisten määräyksiä asbestipurkutöissä. Ymmärrämme, että asbestipurkutyöt ovat luvanvaraista toimintaa, ja siksi varmistamme, että kaikki luvat ja määräykset täytetään asianmukaisesti.

Teemme työtämme intohimolla ja vastuullisesti, koska tiedämme, että asbestipurkutyöt ovat välttämättömiä terveyden ja turvallisuuden kannalta. Jos tarvitset asbestipurkutöitä, voit luottaa siihen, että teemme työmme huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Valitsemalla meidät varmistat, että asbestipurkutyöt tehdään turvallisesti ja tehokkaasti, suojaten sekä työntekijöiden että ympäristön terveyttä.