Pihatehdas tehtailee myös taloyhtiöiden pihat

Onko salaojaremontti ajankohtainen vai pitäisikö taloyhtiönne pihat laittaa uuteen uskoon? Tyylikäs piha lisää asukkaiden viihtyvyyttä ja nostaa asuntojen arvoa. Pihatehdas palvelee monipuolisesti myös taloyhtiöitä.

Hyvin usein taloyhtiössä on jo ollut keskustelua taloyhtiön tarpeista etukäteen. Lähtökohtana voi olla, vaikka sadevesi- tai salaojajärjestelmien uusimistarve ja samassa yhteydessä halutaan tehdä myös piha edustavaksi ja toimivaksi. Se onkin järkevää, koska kun kaivinkoneella kaivetaan pihoja auki, on niitä helppo myös ehostaa samassa yhteydessä, kun oikeanlaista kalustoa on jo paikalla.

Pihatehdas tekee tarvittavat putkityöt maan alla kuntoon ja tietysti teemme myös pihan näkyvän osan taloyhtiöin toiveiden mukaiseksi. Useimmiten aloitamme pihaprojektin pihasuunnitelmasta, joka tehdään asiakkaan toiveiden pohjalta.

Pihasuunnitelmasta valmiiseen pihaan

Pihasuunnitelmasta tehdään ensin luonnos ja pyydämme luonnoksesta kommentit taloyhtiöltä. Kommenttikierroksen jälkeen viimeistelemme suunnitelman taloyhtiön palautteiden perusteella. Kun pihasuunnitelma on valmis ja hyväksytetty, teemme kirjallisen tarjouksen toteutuksesta. Sopimusten teon yhteydessä sovimme aikataulut projektin toteutukselle. Lähempänä toteutusta tiedotamme taloyhtiön asukkaita tulevasta, niin kaikki asukkaat pysyvät varmasti tilanteen tasalla.

Pihatehdas pitää aina sovitusta kiinni ja tekee työvaiheet oikomatta. Urakoihin varataan sellainen aika, ettei tarvitse hutiloida. Ehkä tästä syystä asiakkaamme ovat yleensä erittäin tyytyväisiä lopputulemaan!

Yhdellä sopimuksella valmiiksi asti

Meiltä saat myös paljon muuta kuin maanrakennuspalveluita. Hyvin usein urakkaan sisällytetään pieniä timpuritöitä tai esimerkiksi latauskaapeleiden asennus sähköautojen latauspisteille. Taloyhtiö säästää aikaa ja rahaa, kun ei tarvitse kilpailuttaa jokaiseen asiaan eri toimijaa.

Mikäli taloyhtiössäsi on tällaisia tarpeita, niin ole meihin yhteydessä. Pystymme varmasti auttamaan asiassa!